WhatsApp

0 (506) 798 12 21

AEGONDAN YENİ ÜRÜN TSK ÖZEL 'MEHMEDİM'

Yazı Boyutu

AEGONDAN YENİ ÜRÜN TSK ÖZEL 'MEHMEDİM'


Bizim güvenliğimiz size, sizlerin güvencesi bize emanet!

Hem sigorta yaptırmak istiyorum hem de risk gerçekleşmezse ödediğim primler avantaja dönüşsün diyenler için "ROP Güvencem Mehmedim Hayat Sigortası" tam size göre...

TSK mensuplarını desteklemek amacıyla ödenmesi gereken 13. (on üçüncü) prim  Aegon Türkiye tarafından ödenir.

Gelin "ROP Güvencem Mehmedim Hayat Sigortası"nın ayrıcalıklarını birlikte keşfedelim...

Yaşam Kaybı Teminatı

Cinsiyet ve poliçe başlangıç tarihindeki yaşa bağlı olarak belirlenen makul primler karşılığında yüksek teminatlara sahip olursunuz

Süre Sonu Hayatta Kalma Teminatı

Sigorta süresi sonunda risk gerçekleşmediği takdirde ödediğiniz primlerin %80 'ini size iade eder. Üstelik TL enflasyonuna endeksli olarak artan primleriniz ilgili tarihteki TCMB efektif döviz satış kurundan dolara çevrildiğinden dolayı bu teminat da ABD doları cinsinden hesaplanır.

Vergi Avantajı

Ödediğiniz primleri yasal limitler çerçevesinde, her sene vergiye tabi olan gelirinizden indirerek %15 ile %40 arasında değişen avantajlara sahip olabilirsiniz. Söz konusu avantajların yasal çerçevesi 193 sayılı Gelir Vergisi Kanununun 63. maddesi ve 89. maddelerinde açıklanmaktadır.

Yaşam Kaybı Teminatı VİV kurallarına tabidir.


Prim Ödeme Teşvik Ödülü

Yaşam kaybı ve hayatta kalma teminatlarının yanı sıra tüm primlerini eksiksiz ödeyen poliçe sahiplerini ödediği primlerin %20'si tutarında ödül bekliyor.

Karma Özelliği

Ödeme yaparken ani kur artışlarına karşı hazırlıksız olmak istemiyorum bu yüzden Türk Lirası ödemek isterim ancak teminatlarımı da ABD Doları cinsinden belirlensin diyenler için "KARMA" özelliği yalnızca Aegon Türkiye'de

Başlangıçta ABD Doları cinsinden belirlediğiniz primler o tarihteki TCMB efektif döviz satış kurundan Türk Lirasına çevrilir ve bir yıl boyunca sabit kalır. Her poliçe yıl dönümünde ise geçmiş 12 aylık tüketici fiyat endeksi artış oranının %80'i kadar otomatik olarak arttırılır. Her ödenen aylık prim ödeme tarihindeki TCMB efektif döviz satış kurundan ABD Dolarına çevrilir ve poliçenin teminatları ile teşvik ödülü ABD Doları cinsinden hesaplanır.

Cayma Hakkı

Sigortanın yürürlüğe girmesini takip eden ilk 30 gün içinde tercih ederseniz poliçenizi sonlandırarak cayma hakkınızı kullanabilirsiniz. Cayma hakkınızı kullanmanız halinde ödemiş oldu ğunuz primleriniz herhangi bir kesintiye uğramadan size iade edilir.

Cayma hakkını belirtilen süre içerisinde kullanmamanız ve bu süre geçtikten sonra erken ayrılma talebinizin olması halinde uygulanacak kesinti oranlarını ve detayları ürün özel şartları ve/veya tekliflerim sayfasından görebilirsiniz.